زیر خیمه :: کیمیا

کیمیا

دغدغه‌هایی از جنس دین، فرهنگ، ادبیات و شاید هم کمی علم

کیمیا؛ دغدغه‌هایی از جنس دین، فرهنگ، ادبیات و شاید هم کم علم

کیمیا

دغدغه‌هایی از جنس دین، فرهنگ، ادبیات و شاید هم کمی علم

تاریخ امروز
کیمیا

سلام
۱. کیمیا -از سال ۱۳۸۴ تا حالا- دیگر تبدیل به مرجعی شده برای تمام کارهایی که در دنیای مجازی و بعضا غیرمجازی انجام می‌دهم که خیلی هم زیاد است. امیدوارم روز به روز بیشتر شود به همراه برکت.
۲. اگر دنبال چیز خاصی آمده‌اید، از قسمت موضوعات استفاده کنید؛ ضمنا از کلمات کلیدی یا همان تگ‌ها هم غافل نشوید. برای دسترسی به نام شاعران و دسته‌بندی اشعار آیینی از منوی بالای صفحه استفاده کنید.
۳. وجود شعر از شاعران مختلف در کیمیا -چه آیینی و چه غیر آن- لزوما به معنای تایید محتوا یا -احتمالا- گرایش فکری خاص شاعر نیست. اینجا در واقع دفتر شعر من است. سعی می‌کنم هر شعری که می‌خوانم را در آن ثبت کنم. در واقع این‌ها انتخاب‌های بنده نیست، فقط اشعاری است که می‌خوانم. سعیم بر این است که حتی‌المقدور شعرهایی که شاعرش ناشناس است را ثبت نکنم.
۴. اگر علاقه دارید شعرتان در کیمیا ثبت شود، بنده با افتخار در خدمتم؛ اثرتان را یا یک قطعه عکس از خودتان -جسارتا با حفظ شئونات- در اندازه‌ی ۶۶۰ در ۳۳۰ پیکسل به ایمیل kimia514@gmail.com یا آی‌دی تلگرامی @naser_doustali ارسال کنید.
فعلا همین
یاعلی

حمایت می‌کنیم
دنبال چی می‌گردید؟
پیگیر کیمیا باشید
بخش‌های ویژه
نیت کنید و هم بزنید
به کیمیا چه امتیازی می‌دهید؟
آخرین نظرات
  • ۱۷ شهریور ۰۳، ۱۷:۴۶ - آلاء ..
    🙏
کپی‌رایت

زیر خیمه

يكشنبه, ۸ بهمن ۱۳۸۵، ۰۳:۳۸ ق.ظ
منبر ششم  پس از پیامبر چه شد؟ بارحلت پامبر وروی کار آمدن اصحاب سقیفه روندی متفاوت از دوران رسول خدا درمدیریت جهان اسلام آغاز گشت ودر این زمینه چند نکته یاد آور ذهن شریفتان می گردد:اول حاکمین از علم الهی محروم بودند .آنها بودند وعلم وتجربه ناقص خودشان .درماندگی واعترافهای مکرر به جهالت گویای این حقیقت است .باید دانست که اگر طبقه حاکم عالمترین باشند طبعا کادر اجرایی آنان از علم معمولی برخوردار خواهند بود اما اگر طبقه حاکم خود از نقص جهالت رنج ببرند بالطبع کادر اجرایی ازاین نقص بیشتر رنج می برند ودرنتیجه مردم درعمق جهالت بسر خواهند برد که"الناس علی دین ملوکهم"دوم اگر جامعه ایاز سطح پایین فهم اعتقادی برخوردار گردند میل به امور ظاهری وقشری گرایی درآنها رشد می کند واین امر بستر مناسبی است برای رشد خرافات وسرکیسه شدن مردم توسط سوءاستفاده کنندگان سوم خلفا با اینکه از علم الهی بی بهره بودند اما درمقابل کتاب خدا ودستورات صریح پیامبر اظهار علم می کردند وحتی پاره ای موارد آنها را رد می کردند وخود رأسا درمقابل کتاب وسنت به وضع قانون می پرداختند چهارم تقسیم ناعادلانه بیت المال توسط خلیفه دوم اولین نطفه های اختلاف طبقاتی را درجامعه مسلمین فراهم کرد –به دلیل تصرفات وفتوحاتی که درآن زمان اتفاق افتاد ودرپی آن سرازیر شدن اموال وغنائم ومالیاتها وجزیه ها را به سوی پایتخت کشور اسلامی داشت برای اولین بار سخن از آن به میان آمد که بیت المال را چه کنیم اندیشه تقسیم نا مساوی اموال براساس سابقه اسلام عرب بودن و... از ابتکارات عمر بود -.پنجم بذل وبخشش ها وخاصه بخشی های خلیفه سوم ومسلط کردن فامیل وبستگان درتمام مجاری قدرت باعث شد تا نارضلیتی مردم صد چندان شود به این امور خطاها وخلافهای استانداران عثمان که خود مزه اسلام را خوب نچشیده بودند ونوعا با فشار واز سر ترس مسلمان شده بودند بر وخامت اوضاع می افزود تا اینکه ناراضیان به قتل عثمان دست یازیدند بنابراین درانتهای خلافت خلیفه سوم 1-       بی عدالتی اقتصادی وسیاسی درجامعه مشهود بودوروحیه برادری را درمسلمین تضعیف نموده بود  2-       معرف دین به سطح پایینی درجامعه رسیده بود –محرومیت ازاهل بیت ؛ممنوعیت کتابت حدیث وامور یاد شده بالا را درنظر داشته باشید –3-       حزب گرایی وقوم گرایی بنی امیه تعصبات خاموش شده جاهلی را دوباره زنده کرده بود 4-       تقوا محوری دربدنه سیاسی واجرایی کشور جای خود را به پارتی بازی واحترام فاسدان داده بود وبدین ترتیب آنچه پیامبر انجام داده بود به شدت درمعرض خطر قرار گرفت تا اینکه خلافت به علی بن ابی طالب رسید  
  • ناصر دوستعلی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی

هدایت به بالای صفحه