شهید ناصر حاج‌حسین کلهر (شهید دفاع مقدس) :: کیمیا

کیمیا

دغدغه‌هایی از جنس دین، فرهنگ، ادبیات و شاید هم کمی علم

کیمیا؛ دغدغه‌هایی از جنس دین، فرهنگ، ادبیات و شاید هم کم علم

کیمیا

دغدغه‌هایی از جنس دین، فرهنگ، ادبیات و شاید هم کمی علم

تاریخ امروز
کیمیا

سلام
۱. کیمیا -از سال ۱۳۸۴ تا حالا- دیگر تبدیل به مرجعی شده برای تمام کارهایی که در دنیای مجازی و بعضا غیرمجازی انجام می‌دهم که خیلی هم زیاد است. امیدوارم روز به روز بیشتر شود به همراه برکت.
۲. اگر دنبال چیز خاصی آمده‌اید، از قسمت موضوعات استفاده کنید؛ ضمنا از کلمات کلیدی یا همان تگ‌ها هم غافل نشوید. برای دسترسی به نام شاعران و دسته‌بندی اشعار آیینی از منوی بالای صفحه استفاده کنید.
۳. وجود شعر از شاعران مختلف در کیمیا -چه آیینی و چه غیر آن- لزوما به معنای تایید محتوا یا -احتمالا- گرایش فکری خاص شاعر نیست. اینجا در واقع دفتر شعر من است. سعی می‌کنم هر شعری که می‌خوانم را در آن ثبت کنم. در واقع این‌ها انتخاب‌های بنده نیست، فقط اشعاری است که می‌خوانم. سعیم بر این است که حتی‌المقدور شعرهایی که شاعرش ناشناس است را ثبت نکنم.
۴. اگر علاقه دارید شعرتان در کیمیا ثبت شود، بنده با افتخار در خدمتم؛ اثرتان را یا یک قطعه عکس از خودتان -جسارتا با حفظ شئونات- در اندازه‌ی ۶۶۰ در ۳۳۰ پیکسل به ایمیل kimia514@gmail.com یا آی‌دی تلگرامی @naser_doustali ارسال کنید.
فعلا همین
یاعلی

حمایت می‌کنیم
دنبال چی می‌گردید؟
پیگیر کیمیا باشید
بخش‌های ویژه
نیت کنید و هم بزنید
به کیمیا چه امتیازی می‌دهید؟
آخرین نظرات
  • ۱۷ شهریور ۰۳، ۱۷:۴۶ - آلاء ..
    🙏
کپی‌رایت

شهید ناصر حاج‌حسین کلهر (شهید دفاع مقدس) شهید ناصر حاج‌حسین کلهر (شهید دفاع مقدس)

شنبه, ۱۸ اسفند ۱۳۹۷، ۰۹:۰۰ ب.ظ

شهید ناصر حاج‌حسین کلهر، سال ۱۳۳۷ شمسی در روستای غنی‌آباد شهر ری در خانواده‌ای مذهبی چشم به جهان هستی گشود. ناصر از‌‌ همان دوران کودکی در جلسات مذهبی شرکت می‌کرد.

در دوران دبیرستان با شرکت در راهپیمایی‌ها، جلسات سیاسی و مذهبی نقش مؤثری در مدرسه‌ی محله‌ی خود داشت. فعالیت پیش از انقلاب او با شرکت در جلسات مذهبی و سخنرانی آغاز شد.

ناصر طی دوران سربازی خود سرباز گارد شاهنشاهی بود و در عین حال، مخفیانه به سازماندهی نیروهای انقلابی می‌پرداخت تا در مواقع ضروری به مقابله با فرماندهان ارتش شاه بپردازد.

او به فرمان امام(ره) از ارتش فرار کرد. بعد از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، به ارتش بازگشت و به محافظت از اسلحه و مهمات پادگان پرداخت تا به دست گروه‌های ضدانقلاب نیافتد. هم‌چنین، با حضور در بسیج و انجمن اسلامی محل کارش، با افکار کمونیستی و التقاطی مبارزه می‌کرد تا افکار حضرت امام خمینی(ره) بیش از پیش در محل کار ترویج شود.

شهید ناصر حاج‌حسین کلهر

در سال ۱۳۵۹ شمسی، به‌عنوان نیروی بسیجی به جبهه‌های نبرد حق علیه باطل عازم شد. شهید بزرگوار در دو عملیات جندالله و خیبر حضور داشت. در عملیات خیبر، آر.پی.جی‌زن و فرمانده‌ی دسته‌ی اطلاعات بود. در این عملیات، رژیم بعثی به طور ناجوانمردانه‌ای برای اولین‌بار از بمب شیمیایی استفاده کرد. از این‌رو، فرماندهان دستور عقب‌نشینی تاکتیکی صادر کردند. در این هنگام باید گروهی داوطلبانه جلوی پاتک دشمن را می‌گرفتند تا دیگر رزمندگان بتوانند به عقب برگردند. این گروه به فرماندهی شهید کلهر در مقابل دشمن ایستادگی کردند و در آن جنگ نابرابر در جزیره‌ی مجنون مفقودالاثر شدند.

پیکر پاک شهید ناصر حاج‌حسین کلهر پس از سیزده سال به آغوش گرم خانواده بازگشت و در میان استقبال پرشور مردم شهیدپرور به خاک سپرده شد. از این شهید بزرگوار، دو پسر به نام‌های مسعود و محمد به یادگار مانده است.

شهید کلهر به انجام واجبات و ترک محرمات مقید بود و به نماز اول وقت اهمیت می‌داد. تلاوت قرآن از برنامه‌های روزانه‌اش بود و در حفظ بیت‌المال بسیار دقت می‌کرد. با همسر و پدر و مادر و دوستانش بسیار صمیمی و مهربان بود. (راسخون)

 

* منبع: نرم‌افزار روزنگار شهدا (کانون گفتگوی قرآنی)

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی

هدایت به بالای صفحه