اخلاق معاشرت (۲)(به بهانه‌ی ماه مبارک رمضان) :: کیمیا

کیمیا

دغدغه‌هایی از جنس دین، فرهنگ، ادبیات و شاید هم کمی علم

کیمیا؛ دغدغه‌هایی از جنس دین، فرهنگ، ادبیات و شاید هم کم علم

کیمیا

دغدغه‌هایی از جنس دین، فرهنگ، ادبیات و شاید هم کمی علم

تاریخ امروز
کیمیا

سلام
۱. کیمیا -از سال ۱۳۸۴ تا حالا- دیگر تبدیل به مرجعی شده برای تمام کارهایی که در دنیای مجازی و بعضا غیرمجازی انجام می‌دهم که خیلی هم زیاد است. امیدوارم روز به روز بیشتر شود به همراه برکت.
۲. اگر دنبال چیز خاصی آمده‌اید، از قسمت موضوعات استفاده کنید؛ ضمنا از کلمات کلیدی یا همان تگ‌ها هم غافل نشوید. برای دسترسی به نام شاعران و دسته‌بندی اشعار آیینی از منوی بالای صفحه استفاده کنید.
۳. وجود شعر از شاعران مختلف در کیمیا -چه آیینی و چه غیر آن- لزوما به معنای تایید محتوا یا -احتمالا- گرایش فکری خاص شاعر نیست. اینجا در واقع دفتر شعر من است. سعی می‌کنم هر شعری که می‌خوانم را در آن ثبت کنم. در واقع این‌ها انتخاب‌های بنده نیست، فقط اشعاری است که می‌خوانم. سعیم بر این است که حتی‌المقدور شعرهایی که شاعرش ناشناس است را ثبت نکنم.
۴. اگر علاقه دارید شعرتان در کیمیا ثبت شود، بنده با افتخار در خدمتم؛ اثرتان را یا یک قطعه عکس از خودتان -جسارتا با حفظ شئونات- در اندازه‌ی ۶۶۰ در ۳۳۰ پیکسل به ایمیل kimia514@gmail.com یا آی‌دی تلگرامی @naser_doustali ارسال کنید.
فعلا همین
یاعلی

حمایت می‌کنیم
دنبال چی می‌گردید؟
پیگیر کیمیا باشید
بخش‌های ویژه
نیت کنید و هم بزنید
به کیمیا چه امتیازی می‌دهید؟
آخرین نظرات
  • ۱۷ شهریور ۰۳، ۱۷:۴۶ - آلاء ..
    🙏
کپی‌رایت

اخلاق معاشرت (۲)(به بهانه‌ی ماه مبارک رمضان) اخلاق معاشرت (۲)(به بهانه‌ی ماه مبارک رمضان)

پنجشنبه, ۱۴ مهر ۱۳۸۴، ۰۲:۴۴ ق.ظ

شناخت و مراعات حقوق دیگران

شناخت وظیفه، پایه‌ی انجام وظیفه است.

انسان‌ها در جامعه نسبت‏ به یکدیگر «وظایف متقابل‏» دارند و به‏ تعبیرى دیگر، بر عهده‌ی خویش نسبت‏ به افراد دیگر «حقوق متقابل‏» دارند. شناخت این حقوق و انجام آن‌ها و مراعات دو جانبه، ضامن ‏تصحیح روابط و سالم‌‏سازى معاشرت‌ها و زدودن کدورت‌ها و کاهش‏ اختلاف‌ها و گله‌‏مندی‌هاست.

در جامعه‌ی انسانى، جز با «مراعات‏» دیگران و حقوقشان، وضع‏ رفتارى سامان نمى‌‏پذیرد. مثلا پدر و مادر نسبت‏ به فرزندان و به‏‌عکس، وظایفى دارند. زن در برابر شوهر و شوهر در برابر زن، تعهداتى دارد. فرمانده و سرباز، نسبت‏ به هم حقوق و وظایفى دارند. دو شریک با یکدیگر، کارفرما و کارگر، رئیس و مرئوس، معلم و شاگرد، همسایه با همسایه، مشاور و مشورت‏‌خواه، خویشاوندان و ارحام نسبت‏ به هم، برادران و خواهران دینى نسبت‏ به یکدیگر، مسلمان با مسلمان و... نمونه‏‌هاى دیگرى از ارتباط‌هاى اجتماعى، هرکدام نسبت ‏به هم محدوده و مجموعه‌‏اى از تکالیف را دارند که در آیین ‏اسلام، به انجام آن‌ها توصیه شده است. این وظایف و تکالیف و حقوق، اگر:

۱- «شناخته‏» شود،

۲- به آن‌ها «عمل‏» شود،

۳- عمل هم دو سویه و «متقابل‏» باشد،

بسیارى از مشکلات، یا پیش نخواهد آمد، یا برطرف خواهد گشت.

شبیه این در قوانین راهنمایى و رانندگى وجود دارد و رانندگان اگر آن آیین‏‌نامه‌‏ها را بدانند و به آن‌ها عمل کنند و عمل هم به صورت متقابل ‏و از سوى همه‌ی رانندگان باشد، نه یک‌جانبه و ناقص، طبیعى است که‏ بسیارى از تصادفات و حوادث و ضایعات رانندگى پیش نخواهد آمد.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی

هدایت به بالای صفحه