انواع جمله :: کیمیا

کیمیا

دغدغه‌هایی از جنس دین، فرهنگ، ادبیات و شاید هم کمی علم

کیمیا؛ دغدغه‌هایی از جنس دین، فرهنگ، ادبیات و شاید هم کم علم

کیمیا

دغدغه‌هایی از جنس دین، فرهنگ، ادبیات و شاید هم کمی علم

تاریخ امروز
کیمیا

سلام
۱. کیمیا -از سال ۱۳۸۴ تا حالا- دیگر تبدیل به مرجعی شده برای تمام کارهایی که در دنیای مجازی و بعضا غیرمجازی انجام می‌دهم که خیلی هم زیاد است. امیدوارم روز به روز بیشتر شود به همراه برکت.
۲. اگر دنبال چیز خاصی آمده‌اید، از قسمت موضوعات استفاده کنید؛ ضمنا از کلمات کلیدی یا همان تگ‌ها هم غافل نشوید. برای دسترسی به نام شاعران و دسته‌بندی اشعار آیینی از منوی بالای صفحه استفاده کنید.
۳. وجود شعر از شاعران مختلف در کیمیا -چه آیینی و چه غیر آن- لزوما به معنای تایید محتوا یا -احتمالا- گرایش فکری خاص شاعر نیست. اینجا در واقع دفتر شعر من است. سعی می‌کنم هر شعری که می‌خوانم را در آن ثبت کنم. در واقع این‌ها انتخاب‌های بنده نیست، فقط اشعاری است که می‌خوانم. سعیم بر این است که حتی‌المقدور شعرهایی که شاعرش ناشناس است را ثبت نکنم.
۴. اگر علاقه دارید شعرتان در کیمیا ثبت شود، بنده با افتخار در خدمتم؛ اثرتان را یا یک قطعه عکس از خودتان -جسارتا با حفظ شئونات- در اندازه‌ی ۶۶۰ در ۳۳۰ پیکسل به ایمیل kimia514@gmail.com یا آی‌دی تلگرامی @naser_doustali ارسال کنید.
فعلا همین
یاعلی

حمایت می‌کنیم
دنبال چی می‌گردید؟
پیگیر کیمیا باشید
بخش‌های ویژه
نیت کنید و هم بزنید
به کیمیا چه امتیازی می‌دهید؟
آخرین نظرات
  • ۱۷ شهریور ۰۳، ۱۷:۴۶ - آلاء ..
    🙏
کپی‌رایت

انواع جمله

دوشنبه, ۴ دی ۱۳۹۱، ۰۶:۵۰ ب.ظ

یک) جمله‌ی اسمیه و فعلیه: در زبان عربی به جمله‌ای که با اسم آغاز شود جمله‌ی اسمیه گویند. و به جمله‌ای که با فعل آغاز گردد جمله‌ی فعلیه گویند.

دو) جمله‌ی خبریه و انشاییه: ملاک تقسیم جمله به خبری و انشایی نسبت بیرونی (خارجی) سخن است. در توضیح باید گفت جمله‌ی خبری دارای سه نسبت (لفظی، ذهنی و بیرونی) است، اما در جمله‌ی انشایی نسبت بیرونی (خارجی) وجود ندارد. از این رو سخنی را که از پدیده‌ها صحبت کند و با جهان بیرونی در ارتباط باشد جمله خبری نامند، چه ما آن را درک کنیم و چه آن را درک نکنیم. و هرگاه مضمون سخن در ارتباط با عالم ذهن بود و در پی آن مفاهیمی در ذهن مخاطب ایجاد گردد آن جمله را انشایی می‌نامند.

سه) جمله‌ی صغری و کبری: جمله‌های کوتاهی که برای تکمیل پیام یا رسایی سخن به کار می‌رود، جمله‌ی صغری نامیده می‌شوند و به مجموعه‌ی جمله‌های پیاپی در یک کلام که مفهوم و مقصود گوینده را کامل می‌کنند، جمله‌ی کبری می‌گویند.

چهار) جمله‌ی تنزیلیه: هرگاه جزئی از اجزای کلام در کاربردهای بلاغی معنای تام و کاملی را بازگو کند آن جزء را جمله‌ی تنزیلیه می‌نامند. زیرا آن جزء از ارکان (مسندالیه، مسندبه) و قیدها و متمم‌های جمله نیابت می‌کند. این نقل جمله در باب نداء، تحذیر، اغراء و عبارت‌هایی چون «سبحان الله» به چشم می‌خورد.

صفحه‌ی 20

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی

هدایت به بالای صفحه