بر بال قلم ( بخش بیست و هشتم ) :: کیمیا

کیمیا

دغدغه‌هایی از جنس دین، فرهنگ، ادبیات و شاید هم کمی علم

کیمیا؛ دغدغه‌هایی از جنس دین، فرهنگ، ادبیات و شاید هم کم علم

کیمیا

دغدغه‌هایی از جنس دین، فرهنگ، ادبیات و شاید هم کمی علم

تاریخ امروز
کیمیا

سلام
۱. کیمیا -از سال ۱۳۸۴ تا حالا- دیگر تبدیل به مرجعی شده برای تمام کارهایی که در دنیای مجازی و بعضا غیرمجازی انجام می‌دهم که خیلی هم زیاد است. امیدوارم روز به روز بیشتر شود به همراه برکت.
۲. اگر دنبال چیز خاصی آمده‌اید، از قسمت موضوعات استفاده کنید؛ ضمنا از کلمات کلیدی یا همان تگ‌ها هم غافل نشوید. برای دسترسی به نام شاعران و دسته‌بندی اشعار آیینی از منوی بالای صفحه استفاده کنید.
۳. وجود شعر از شاعران مختلف در کیمیا -چه آیینی و چه غیر آن- لزوما به معنای تایید محتوا یا -احتمالا- گرایش فکری خاص شاعر نیست. اینجا در واقع دفتر شعر من است. سعی می‌کنم هر شعری که می‌خوانم را در آن ثبت کنم. در واقع این‌ها انتخاب‌های بنده نیست، فقط اشعاری است که می‌خوانم. سعیم بر این است که حتی‌المقدور شعرهایی که شاعرش ناشناس است را ثبت نکنم.
۴. اگر علاقه دارید شعرتان در کیمیا ثبت شود، بنده با افتخار در خدمتم؛ اثرتان را یا یک قطعه عکس از خودتان -جسارتا با حفظ شئونات- در اندازه‌ی ۶۶۰ در ۳۳۰ پیکسل به ایمیل kimia514@gmail.com یا آی‌دی تلگرامی @naser_doustali ارسال کنید.
فعلا همین
یاعلی

حمایت می‌کنیم
دنبال چی می‌گردید؟
پیگیر کیمیا باشید
بخش‌های ویژه
نیت کنید و هم بزنید
به کیمیا چه امتیازی می‌دهید؟
آخرین نظرات
  • ۱۷ شهریور ۰۳، ۱۷:۴۶ - آلاء ..
    🙏
کپی‌رایت

بر بال قلم ( بخش بیست و هشتم )

پنجشنبه, ۸ دی ۱۳۸۴، ۰۹:۳۷ ق.ظ
شیوه خط فارسیهمه می نالند که چرا شیوه خط فارسی به یکنواختی و سامان نمی رسد ؛ اما نویسنده نه فرصت نالیدن دارد و نه حق آن را . وقتی نویسنده ای دست به قلم می برد , باید قبلا تکلیف خود را با مقولات اصلی نگارش , از جمله شیوه خط , روشن ساخته باشد . در این میان باید به دو اصل اساسی توجه داشت :یکم . رعایت اصول علمی و قواعد امری زبان  می دانید که هر زبانی دارای دو دسته قواعد است : امری  و شکلی . قواعد امری بایسته و لازمی اند ؛ اما قواعد شکلی به ذوق و سلیقه نویسنده یا مخاطب بستگی دارند . نویسنده خوب باید مرز این دو را از هم باز شناسد و هرگز از قواعد امری سر نپیچد . ملاکهای مهم این گونه قواعد از این قرارند :-         اصول مادر  پذیرفته شده دستور زبان .-         مبانی علمی زبان شناسی پذیرفته شده در عرصه ادبیات .-         پذیرفته های « عرف ادبی » و « ذوق نگارشی » که با دو اصل مزبور ناسازگار نباشند .دوم . یکدستی و هماهنگی در کار شخصی معمولا نویسندگان در تشخیص شیوه خط صحیح به روشی یکسان دست نمی یابند و قواعد را به دلخواه خود اجرا می کنند . به این ترتیب , تا آن زمان که « فرهنگستان زبان » یا هر مرجع صالح دیگر , به وظیفه مهم یکسان سازی شیوه خط فارسی اقدام نکند از گوناگونی شیوه ها گریزی نیست . لیکن از یاد نبریم که این , هر گز نباید جواز بی مبالاتی نویسندگان باشد . هر نویسنده ای باید در کار شخصی خود , روشی واحد را ارائه کند , نه آنکه در یک متن چند شیوه خط را به خوانندگان عرضه دارد و آنها را دچار حیرت سازد .
  • ناصر دوستعلی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی

هدایت به بالای صفحه