بر بال قلم ( بخش بیست و هفتم ) :: کیمیا

کیمیا

دغدغه‌هایی از جنس دین، فرهنگ، ادبیات و شاید هم کمی علم

کیمیا؛ دغدغه‌هایی از جنس دین، فرهنگ، ادبیات و شاید هم کم علم

کیمیا

دغدغه‌هایی از جنس دین، فرهنگ، ادبیات و شاید هم کمی علم

تاریخ امروز
کیمیا

سلام
۱. کیمیا -از سال ۱۳۸۴ تا حالا- دیگر تبدیل به مرجعی شده برای تمام کارهایی که در دنیای مجازی و بعضا غیرمجازی انجام می‌دهم که خیلی هم زیاد است. امیدوارم روز به روز بیشتر شود به همراه برکت.
۲. اگر دنبال چیز خاصی آمده‌اید، از قسمت موضوعات استفاده کنید؛ ضمنا از کلمات کلیدی یا همان تگ‌ها هم غافل نشوید. برای دسترسی به نام شاعران و دسته‌بندی اشعار آیینی از منوی بالای صفحه استفاده کنید.
۳. وجود شعر از شاعران مختلف در کیمیا -چه آیینی و چه غیر آن- لزوما به معنای تایید محتوا یا -احتمالا- گرایش فکری خاص شاعر نیست. اینجا در واقع دفتر شعر من است. سعی می‌کنم هر شعری که می‌خوانم را در آن ثبت کنم. در واقع این‌ها انتخاب‌های بنده نیست، فقط اشعاری است که می‌خوانم. سعیم بر این است که حتی‌المقدور شعرهایی که شاعرش ناشناس است را ثبت نکنم.
۴. اگر علاقه دارید شعرتان در کیمیا ثبت شود، بنده با افتخار در خدمتم؛ اثرتان را یا یک قطعه عکس از خودتان -جسارتا با حفظ شئونات- در اندازه‌ی ۶۶۰ در ۳۳۰ پیکسل به ایمیل kimia514@gmail.com یا آی‌دی تلگرامی @naser_doustali ارسال کنید.
فعلا همین
یاعلی

حمایت می‌کنیم
دنبال چی می‌گردید؟
پیگیر کیمیا باشید
بخش‌های ویژه
نیت کنید و هم بزنید
به کیمیا چه امتیازی می‌دهید؟
آخرین نظرات
  • ۱۷ شهریور ۰۳، ۱۷:۴۶ - آلاء ..
    🙏
کپی‌رایت

بر بال قلم ( بخش بیست و هفتم )

دوشنبه, ۵ دی ۱۳۸۴، ۰۴:۳۵ ق.ظ
تنظیم پاراگرافهامهمترین اصل در تنظیم متن نوشته , پاراگراف بندی است .پاراگراف ( = بند ) کوچکترین واحد بافتاری هر نوشته است . پاراگراف در حقیقت , مجموعه ای است از افکار و مطالبی که نویسنده در ذهن دارد . پاراگراف , انشای مختصری است که نویسنده اندک اندک آن را گسترش می دهد تا به صورت انشایی واحد درآورَد . کوتاهی یا بلندی هر پاراگراف , تابع اندیشه ها و روش نویسنده در گسترش آن ها است . معمولا هر قدر موضوع نگارش پیچیده باشد , پاراگراف ها طولانی تر می شوند .اصولا باید هر پاراگراف را با عبارتی آغاز کرد که به انتقال اندیشه از پاراگراف قبلی به پاراگراف بعدی یاری برساند . در تنظیم پاراگرافها , دو عامل بسیار موثرند : یکی داشتن فکری منطقی و رعایت نظم و ترتیب در تفکر و استدلال ؛ و دیگری مراعات صورت ظاهری مجموعه نوشته . هنگامی که خواننده به انبوهی از جمله های پیاپی می نگرد , ملول می گردد . اما  اگر همین انبوه را به پاراگرافهایی تقسیم کنیم , هم بر رغبت او برای خواندن نوشته می افزاییم و هم فهم مطلب را برایش آسان تر می کنیم .در هر پاراگراف , عبارت ها و اندیشه های طرح شده باید دارای نظم و آراستگی خاص باشند , به گونه ای که ازنظم آنها بتوان به اهمیت و جایگاه هرکدام پی برد .هر پاراگراف باید تمام و کامل باشد , یعنی اندیشه پاراگراف در آن به خوبی پرورانده شود . هر پاراگراف یک « هسته » دارد که با جمله ای بنیادین بیان می شود . این  « جمله بنیادین » معمولا در آغاز و گاه در میان یا پایان پاراگراف می آید . بقیه پاراگرافها شامل ( جمله یا ) جمله هایی است که اصطلاحا جمله های پشتیبان نامیده می شوند . جمله های پشتیبان گسترش دهنده و تکمیل کننده همان « جمله بنیادین » هستند . جمله های پشتیبان باید همگی بر محور « هسته » بچرخند و وسیله بیان و اثبات آن باشند .
  • ناصر دوستعلی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی

هدایت به بالای صفحه