تنظیمات گرافیکی بازی ها را بهتر بشناسید :: کیمیا

کیمیا

دغدغه‌هایی از جنس دین، فرهنگ، ادبیات و شاید هم کمی علم

کیمیا؛ دغدغه‌هایی از جنس دین، فرهنگ، ادبیات و شاید هم کم علم

کیمیا

دغدغه‌هایی از جنس دین، فرهنگ، ادبیات و شاید هم کمی علم

تاریخ امروز
کیمیا

سلام
۱. کیمیا -از سال ۱۳۸۴ تا حالا- دیگر تبدیل به مرجعی شده برای تمام کارهایی که در دنیای مجازی و بعضا غیرمجازی انجام می‌دهم که خیلی هم زیاد است. امیدوارم روز به روز بیشتر شود به همراه برکت.
۲. اگر دنبال چیز خاصی آمده‌اید، از قسمت موضوعات استفاده کنید؛ ضمنا از کلمات کلیدی یا همان تگ‌ها هم غافل نشوید. برای دسترسی به نام شاعران و دسته‌بندی اشعار آیینی از منوی بالای صفحه استفاده کنید.
۳. وجود شعر از شاعران مختلف در کیمیا -چه آیینی و چه غیر آن- لزوما به معنای تایید محتوا یا -احتمالا- گرایش فکری خاص شاعر نیست. اینجا در واقع دفتر شعر من است. سعی می‌کنم هر شعری که می‌خوانم را در آن ثبت کنم. در واقع این‌ها انتخاب‌های بنده نیست، فقط اشعاری است که می‌خوانم. سعیم بر این است که حتی‌المقدور شعرهایی که شاعرش ناشناس است را ثبت نکنم.
۴. اگر علاقه دارید شعرتان در کیمیا ثبت شود، بنده با افتخار در خدمتم؛ اثرتان را یا یک قطعه عکس از خودتان -جسارتا با حفظ شئونات- در اندازه‌ی ۶۶۰ در ۳۳۰ پیکسل به ایمیل kimia514@gmail.com یا آی‌دی تلگرامی @naser_doustali ارسال کنید.
فعلا همین
یاعلی

حمایت می‌کنیم
دنبال چی می‌گردید؟
پیگیر کیمیا باشید
بخش‌های ویژه
نیت کنید و هم بزنید
به کیمیا چه امتیازی می‌دهید؟
آخرین نظرات
  • ۱۷ شهریور ۰۳، ۱۷:۴۶ - آلاء ..
    🙏
کپی‌رایت

تنظیمات گرافیکی بازی ها را بهتر بشناسید تنظیمات گرافیکی بازی ها را بهتر بشناسید

سه شنبه, ۲۶ فروردين ۱۳۹۹، ۰۹:۰۹ ب.ظ

سلام

برای همه‌ی ما پیش اومده که یک بازی رو روی دستگاهمون نصب کردیم و وقتی که بازی اجرا شده، متوجه شدیم که بازی برای دستگاه ما یه کم سنگینه، اون‌وقت چی کار می‌کردیم، می‌رفتیم تو تنظیمات بازی، از اون‌جا گرافیک بازی رو دست‌کاری می‌کردیم تا گرافیک بازی رو به حدی برسونیم که بازی رو روون‌تر اجرا کنیم. ممکنه یک بازی قابلیت‌های بیشتری برای تنظیمات بازی در دسترستون قرار بده ولی یک بازی دیگه شما رو محدودتر کنه. حالا من می‌خوام توی این مطلب شما رو با تنظیماتی که گرافیک بازی رو تغییر می‌دادیم بیشتر آشنا کنم.

Frame Per Second

منظور از این واژه اینه که در هر ثانیه چه تعداد فریم روی تصویر نشون داده می‌شه. هر چی میزان این فریم‌ها بیشتر باشه بازی روون‌تر اجرا می‌شه. اگه میزان قدرت کامپیوترتون رو بدونید می‌تونید با توجه به اون، تنظیمات رو تغییر بدید. میزان ۶۰ فریم مناسبه. البته بستگی به نمایش‌گر شما داره. ممکنه یک نمایش‌گر قدرتش به اندازه‌ای باشه که بتونه یک بازی رو به اندازه ۱۲۰ فریم یا بالاتر برسونه.

Resolution

رزولوشن تعداد پیکسل‌ها در تصویر رو به ما می‌گه. هر چقدر که تعداد این پیکسل‌ها (رزولوشن) بالاتر باشه تصویرها واضح‌تره. نمایش‌گری که رزولوشن بالاتری داشته باشه تصاویر رو بهتر و واضح‌تر نشون می‌ده. باید سعی کنید رزولوشن بازی رو با رزولوشن مانیتور خود یکی کنید تا دچار شکستگی تصویر در حین بازی نشید.

Anti Aliasing

تو این بخش اشیایی که خمیده هستند رو با سطوح نرم نشان می‌ده. اگه این تنظیم خاموش باشه لبه‌های اشیاء رو پیکسلی مشاهده می‌کنیم. به لبه‌های چوبی توی عکس نگاه کنید و اونا رو باهم مقایسه کنید تا متوجه منظورم بشید.

Texture Qualiy

توضیحی که می‌شه راجع به این تنظیم بگم اینه که هر چی سطحش بالاتر باشه، تصویر واقعی‌تر به نظر می‌رسه و جزئیات بیشتر به چشم میاد.

خب من تا جایی که می‌تونستم سعی کردم شما رو با تنظیمات گرافیکی بازی‌ها آشنا کنم. امیدوارم که این مطلب به کارتون بیاد.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی

هدایت به بالای صفحه