جلوه‌های رفتاری حضرت زهرا سلام‌الله علیها (بخش دهم) :: کیمیا

کیمیا

دغدغه‌هایی از جنس دین، فرهنگ، ادبیات و شاید هم کمی علم

کیمیا؛ دغدغه‌هایی از جنس دین، فرهنگ، ادبیات و شاید هم کم علم

کیمیا

دغدغه‌هایی از جنس دین، فرهنگ، ادبیات و شاید هم کمی علم

تاریخ امروز
کیمیا

سلام
۱. کیمیا -از سال ۱۳۸۴ تا حالا- دیگر تبدیل به مرجعی شده برای تمام کارهایی که در دنیای مجازی و بعضا غیرمجازی انجام می‌دهم که خیلی هم زیاد است. امیدوارم روز به روز بیشتر شود به همراه برکت.
۲. اگر دنبال چیز خاصی آمده‌اید، از قسمت موضوعات استفاده کنید؛ ضمنا از کلمات کلیدی یا همان تگ‌ها هم غافل نشوید. برای دسترسی به نام شاعران و دسته‌بندی اشعار آیینی از منوی بالای صفحه استفاده کنید.
۳. وجود شعر از شاعران مختلف در کیمیا -چه آیینی و چه غیر آن- لزوما به معنای تایید محتوا یا -احتمالا- گرایش فکری خاص شاعر نیست. اینجا در واقع دفتر شعر من است. سعی می‌کنم هر شعری که می‌خوانم را در آن ثبت کنم. در واقع این‌ها انتخاب‌های بنده نیست، فقط اشعاری است که می‌خوانم. سعیم بر این است که حتی‌المقدور شعرهایی که شاعرش ناشناس است را ثبت نکنم.
۴. اگر علاقه دارید شعرتان در کیمیا ثبت شود، بنده با افتخار در خدمتم؛ اثرتان را یا یک قطعه عکس از خودتان -جسارتا با حفظ شئونات- در اندازه‌ی ۶۶۰ در ۳۳۰ پیکسل به ایمیل kimia514@gmail.com یا آی‌دی تلگرامی @naser_doustali ارسال کنید.
فعلا همین
یاعلی

حمایت می‌کنیم
دنبال چی می‌گردید؟
پیگیر کیمیا باشید
بخش‌های ویژه
نیت کنید و هم بزنید
به کیمیا چه امتیازی می‌دهید؟
آخرین نظرات
  • ۱۷ شهریور ۰۳، ۱۷:۴۶ - آلاء ..
    🙏
کپی‌رایت

رفتار با مردم

پیام عفاف و آزادگی

فاطمه زهرا (س) می‌خواهد که بانوان امتش، چون فرشته، پاک و آزاده باشند، نه بسان بردگان در اسارت نفس و شیطان! و می‌خواهد که زنان جهان، قدر گوهر وجودی خود را بشناسند و آن را با تمام قوا پاس دارند؛ همان ارزشی که به فرموده‌ی امام صادق (ع) از طلا و نقره بالاتر است.

روشن است که زن در پوشش حجاب چون گوهری است که در صدف پنهان است. آری او گوهری است که نمی‌توان برای آن قیمتی نهاد. و برای تبیین ارزش و شخصیت زن، تعبیری زیباتر از این یافت نمی‌شود. آیا این نگرش با آنچه که تبلیغات مسموم دشمنان به جامعه‌ی ما القاء می‌کند سازگار است؟

حضرت زهرا (س) از زنان امت خود می‌خواهد که چون مروارید پوشیده در حجاب صدف، بر تارک اجتماع و سینه‌ی تاریخ نورافشانی کنند، نه اینکه مانند زنان غرب، ارزش و جمال آن‌ها دستاویز هر سودجوی خودکامه گشته و در ویترین مغازه‌ها به نمایش گذاشته شود.

فرهنگ غربی در عرصه‌ی سخاوت‌مندانه‌ی خود، ارزش وجودی زن را به هر نااهل و فاسدی ارزانی می‌کند، اما اسلام شأن زن را در پاسداری از جمال و زیبایی خود می‌داند و در عرضه‌ی آن را فقط بر اهل خود، حلال و مباح می‌شناسد.

زکات الجمال، العفاف؛ «زکات زیبایی، عفت و پاک‌دامنی است». چنان‌چه زن از زیبایی خود پاسداری نکند و خود را در معرض دید هر نامحرمی قرار دهد، نه خود روی سعادت را می‌بیند و نه مرد طعم آرامش را می‌چشد، و نه اجتماع، امنیت را احساس می کند.

اسلام زن را همچون گلی می‌داند که باید از آفت‌ها حفظ شود تا مایه‌ی طراوت و نشاط خانواده و منشا حیات جامعه باشد نه اینکه در معرض نگاه‌های مسموم و مقاصد پلید، پژمرده و پرپر شود.

کس غنچه‌ی نهان شده در برگ او نچید

از بی‌حجابی است اگر عمر گل کم است!

 

عذرا انصاری

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی

هدایت به بالای صفحه