پرسشها وپاسخها ( 20 ) :: کیمیا

کیمیا

دغدغه‌هایی از جنس دین، فرهنگ، ادبیات و شاید هم کمی علم

کیمیا؛ دغدغه‌هایی از جنس دین، فرهنگ، ادبیات و شاید هم کم علم

کیمیا

دغدغه‌هایی از جنس دین، فرهنگ، ادبیات و شاید هم کمی علم

تاریخ امروز
کیمیا

سلام
۱. کیمیا -از سال ۱۳۸۴ تا حالا- دیگر تبدیل به مرجعی شده برای تمام کارهایی که در دنیای مجازی و بعضا غیرمجازی انجام می‌دهم که خیلی هم زیاد است. امیدوارم روز به روز بیشتر شود به همراه برکت.
۲. اگر دنبال چیز خاصی آمده‌اید، از قسمت موضوعات استفاده کنید؛ ضمنا از کلمات کلیدی یا همان تگ‌ها هم غافل نشوید. برای دسترسی به نام شاعران و دسته‌بندی اشعار آیینی از منوی بالای صفحه استفاده کنید.
۳. وجود شعر از شاعران مختلف در کیمیا -چه آیینی و چه غیر آن- لزوما به معنای تایید محتوا یا -احتمالا- گرایش فکری خاص شاعر نیست. اینجا در واقع دفتر شعر من است. سعی می‌کنم هر شعری که می‌خوانم را در آن ثبت کنم. در واقع این‌ها انتخاب‌های بنده نیست، فقط اشعاری است که می‌خوانم. سعیم بر این است که حتی‌المقدور شعرهایی که شاعرش ناشناس است را ثبت نکنم.
۴. اگر علاقه دارید شعرتان در کیمیا ثبت شود، بنده با افتخار در خدمتم؛ اثرتان را یا یک قطعه عکس از خودتان -جسارتا با حفظ شئونات- در اندازه‌ی ۶۶۰ در ۳۳۰ پیکسل به ایمیل kimia514@gmail.com یا آی‌دی تلگرامی @naser_doustali ارسال کنید.
فعلا همین
یاعلی

حمایت می‌کنیم
دنبال چی می‌گردید؟
پیگیر کیمیا باشید
بخش‌های ویژه
نیت کنید و هم بزنید
به کیمیا چه امتیازی می‌دهید؟
آخرین نظرات
  • ۱۷ شهریور ۰۳، ۱۷:۴۶ - آلاء ..
    🙏
کپی‌رایت

پرسشها وپاسخها ( 20 )

سه شنبه, ۶ دی ۱۳۸۴، ۰۴:۳۶ ق.ظ
اختیاراتى که در قانون اساسى براى ولى فقیه برشمرده شده ، مستلزم تخصصهاى متعدد است ، ولى به صورت طبیعى ، بودن این تخصصها در یک نفر مشکل است ، پس چگونه ولىّ فقیه بر تمام امور کشور حاکم باشد ؟اگر در قانون اساسى امور متعددى را به عنوان اختیارات ولى فقیه مطرح کرده اند ، مقصود قانونگذاران این نبوده است که ولى فقیه در تمامى آن امور تخصص داشته باشد و شخصاً نظر بدهد ، زیرا تردیدى نیست غیر از کسانى که به علم غیب مرتبطند ، هیچ کس ، نمى تواند ادعا کند در همه علوم صاحب نظر است.مشاوره با متخصصاندر هر جامعه اى متخصصان متعددى هستند که هر گروه در رشته اى خاص صاحب نظرند . ولى فقیه نیز باید مشاورانى از متخصصان مختلف داشته باشد تا آنها در مسایل متفاوت اظهار نظر کنند و نظر مشورتى خود را به ایشان انتقال دهند در نهایت ولىّ فقیه با توجه به مشورتهایى که انجام مى دهد تصمیم مى گیرد و سخن نهایى را اعلام مى کند .قرآن مى فرماید : « وَشاوِرْهُمْ فِى الْاَمْرِ فَاِذا عَزَمْتَ فَتَوکَّلْ عَلَى اللّهِ([1][1])  در کارها با مؤمنان مشورت کن !  امّا هنگامى که تصمیم گرفتى ] قاطع باش و [ بر خدا توکل کن . »  این آیه خطاب به رسول الله ( صلى الله علیه وآله وسلم) است . بر اساس بینش دینى ما آن حضرت ، معصوم و عالِم به علم الهى (لدنّى) بودند ، ولى مأمور بودند ; با مردم و آگاهان در مسائل مشورت نمایند . شاید حکمت این فرمان این بود که مردم را در کارها دخالت دهند ، تا آنان با دلگرمى و اطمینان بیشترى با آن حضرت همکارى کنند ، در عین حال در آیه تصریح شده که عزم و تصمیم نهایى ، با پیامبر است . وقتى پیامبر ـ عظیم الشأن ـ باید مشورت کند ، حاکم غیر معصوم ـ که دسترستى به علم غیب ندارد ، سزوارتر به مشورت است ، ولى تصمیم نهایى با اوست . ممکن است مشاوران رهبر در یک نظام رسمى مثل مجمع تشخیص مصلحت نظام قرار داشته باشند و ممکن است مشاوران غیر رسمى باشند .در تمام کشورهاى دنیا ـ به رغم وجود اختلاف در نوع حکومت ـ رهبران و رؤساى کشورها در زمینه هاى نظامى ، فرهنگى ، اجتماعى ، سیاسى و ... مشاور یا مشاورانى دارند که در امور مختلف از نظرات آنها استفاده مى کنند . در این باره حاکم اسلامى نیز مانند دیگر رهبران و حاکمان عمل مى کند.                                       *  *  *  *  * [1]- 1. آل عمران (3)، 159.
  • ناصر دوستعلی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی

هدایت به بالای صفحه