کربلا؛ خط‌کشی بین حق و باطل (۲) :: کیمیا

کیمیا

دغدغه‌هایی از جنس دین، فرهنگ، ادبیات و شاید هم کمی علم

کیمیا؛ دغدغه‌هایی از جنس دین، فرهنگ، ادبیات و شاید هم کم علم

کیمیا

دغدغه‌هایی از جنس دین، فرهنگ، ادبیات و شاید هم کمی علم

تاریخ امروز
کیمیا

سلام
۱. کیمیا -از سال ۱۳۸۴ تا حالا- دیگر تبدیل به مرجعی شده برای تمام کارهایی که در دنیای مجازی و بعضا غیرمجازی انجام می‌دهم که خیلی هم زیاد است. امیدوارم روز به روز بیشتر شود به همراه برکت.
۲. اگر دنبال چیز خاصی آمده‌اید، از قسمت موضوعات استفاده کنید؛ ضمنا از کلمات کلیدی یا همان تگ‌ها هم غافل نشوید. برای دسترسی به نام شاعران و دسته‌بندی اشعار آیینی از منوی بالای صفحه استفاده کنید.
۳. وجود شعر از شاعران مختلف در کیمیا -چه آیینی و چه غیر آن- لزوما به معنای تایید محتوا یا -احتمالا- گرایش فکری خاص شاعر نیست. اینجا در واقع دفتر شعر من است. سعی می‌کنم هر شعری که می‌خوانم را در آن ثبت کنم. در واقع این‌ها انتخاب‌های بنده نیست، فقط اشعاری است که می‌خوانم. سعیم بر این است که حتی‌المقدور شعرهایی که شاعرش ناشناس است را ثبت نکنم.
۴. اگر علاقه دارید شعرتان در کیمیا ثبت شود، بنده با افتخار در خدمتم؛ اثرتان را یا یک قطعه عکس از خودتان -جسارتا با حفظ شئونات- در اندازه‌ی ۶۶۰ در ۳۳۰ پیکسل به ایمیل kimia514@gmail.com یا آی‌دی تلگرامی @naser_doustali ارسال کنید.
فعلا همین
یاعلی

حمایت می‌کنیم
دنبال چی می‌گردید؟
پیگیر کیمیا باشید
بخش‌های ویژه
نیت کنید و هم بزنید
به کیمیا چه امتیازی می‌دهید؟
آخرین نظرات
کپی‌رایت

کربلا؛ خط‌کشی بین حق و باطل (۲) کربلا؛ خط‌کشی بین حق و باطل (۲)

يكشنبه, ۱۳ مهر ۱۳۹۹، ۱۲:۰۵ ق.ظ

زیارت‌نامه‌ها و ادعیه‌ای که از جانب اهلبیت سلام‌الله‌علیهم‌ به ما رسیده است؛ برای این است که آنها را آنقدر بخوانیم تا به آنها عامل شویم! والا غیر از عمل کردن به آن مفاهیم عالی و زندگی ساز، چه فایده‌ای می‌توانند داشته باشند؟!

زیارت عاشورا که آموزه‌ای گرانبهاست از جانب اهلبیت سلام‌الله‌علیهم‌ بلکه از سرچشمه وحی، برای ما دوستان و مدعیان پیروی از خاندان عصمت و طهارت؛ مملو است از مفاهیم ضروری برای رسیدن به مقام شیعه‌گی.

در این زیارت‌نامه‌ی معتبر و گران‌سنگ، خط‌کشی بین حق و باطل به وضوح دیده می‌شود و به ما آموخته که در اثر تکرار این مفاهیم، ما هم با همان خط‌کش، روابط‌مان را با دیگران بسنجیم و تلاش کنیم: نخست جبهه‌ی حق و باطل را بشناسیم و بعد اهلِ جبهه‌ی حق و دشمنِ جبهه‌ی باطل شویم.

یکی از موارد روشن این خط‌کشی در زیارت عاشورا آنجاست که خطاب به سیدالشهداء سلام‌الله‌علیه‌ عرضه می‌داریم: «إنّی سِلمٌ لِمَن سَالَمَکُم وَ حَربٌ لِمَن حَارَبَکُم» که این قطعه دوبار تکرار شده و در قطعه دوم اضافه می‌کنیم: «وَ وَلِیٌّ لِمَن وَالَاکُم وَ عَدُوٌّ لِمَن عَادَاکُم».

ای اباعبدالله! من در آشتی هستم با کسانی که با تو در آشتی هستند و در جنگم با کسانی که با تو در جنگ‌اند؛ و دوست هستم با کسانی که با تو دوست هستند و دشمنم با کسانی که دشمن تو هستند!

در اینجا کاملاً جبهه‌بندی حق و باطل مشخص شده است که ما باید با چه کسانی همراه و هم‌داستان باشیم و با چه کسانی ضد و مخالف باشیم. جالب است در ادامه قطعه‌ی اول می‌گوییم: «إلَی یَومِ القِیَامَة»! یعنی این خط‌کشی تا قیامت ادامه دارد و امروز هم ما باید بر اساس همین خط‌کشی عمل کنیم. امروز هم باید بنگریم چه کسانی در جبهه‌ی امامِ حق هستند و چه کسانی در مقابل او! خط کاملاً روشن است.

دوستِ امام حسین! خوب نگاه کن در کدام جبهه ایستاده‌ای؟! در کنار چه کسانی هستی؟! دوست امام یا دشمن او؟!

 

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی

هدایت به بالای صفحه