چگونه می‌توان موضوع خوبی انتخاب کرد؟ :: کیمیا

کیمیا

دغدغه‌هایی از جنس دین، فرهنگ، ادبیات و شاید هم کمی علم

کیمیا؛ دغدغه‌هایی از جنس دین، فرهنگ، ادبیات و شاید هم کم علم

کیمیا

دغدغه‌هایی از جنس دین، فرهنگ، ادبیات و شاید هم کمی علم

تاریخ امروز
کیمیا

سلام
۱. کیمیا -از سال ۱۳۸۴ تا حالا- دیگر تبدیل به مرجعی شده برای تمام کارهایی که در دنیای مجازی و بعضا غیرمجازی انجام می‌دهم که خیلی هم زیاد است. امیدوارم روز به روز بیشتر شود به همراه برکت.
۲. اگر دنبال چیز خاصی آمده‌اید، از قسمت موضوعات استفاده کنید؛ ضمنا از کلمات کلیدی یا همان تگ‌ها هم غافل نشوید. برای دسترسی به نام شاعران و دسته‌بندی اشعار آیینی از منوی بالای صفحه استفاده کنید.
۳. وجود شعر از شاعران مختلف در کیمیا -چه آیینی و چه غیر آن- لزوما به معنای تایید محتوا یا -احتمالا- گرایش فکری خاص شاعر نیست. اینجا در واقع دفتر شعر من است. سعی می‌کنم هر شعری که می‌خوانم را در آن ثبت کنم. در واقع این‌ها انتخاب‌های بنده نیست، فقط اشعاری است که می‌خوانم. سعیم بر این است که حتی‌المقدور شعرهایی که شاعرش ناشناس است را ثبت نکنم.
۴. اگر علاقه دارید شعرتان در کیمیا ثبت شود، بنده با افتخار در خدمتم؛ اثرتان را یا یک قطعه عکس از خودتان -جسارتا با حفظ شئونات- در اندازه‌ی ۶۶۰ در ۳۳۰ پیکسل به ایمیل kimia514@gmail.com یا آی‌دی تلگرامی @naser_doustali ارسال کنید.
فعلا همین
یاعلی

حمایت می‌کنیم
دنبال چی می‌گردید؟
پیگیر کیمیا باشید
بخش‌های ویژه
نیت کنید و هم بزنید
به کیمیا چه امتیازی می‌دهید؟
آخرین نظرات
  • ۱۷ شهریور ۰۳، ۱۷:۴۶ - آلاء ..
    🙏
کپی‌رایت

چگونه می‌توان موضوع خوبی انتخاب کرد؟

پنجشنبه, ۱۶ آذر ۱۳۹۱، ۰۱:۴۷ ب.ظ

عوامل و منابع متعددی در این کار دخیل‌اند که برخی از آنها عبارتند از:


  1. کنجکاوی و علاقه‌ی شخصی: دقیق‌بودن نسبت به همه‌ی وقایع و مسائل اطراف، داشتن روحیه‌ی نکته‌سنجی و کنجکاوی، علاقه‌مند بودن به پژوهش و موشکافی‌کردن مطالب و پدیده‌ها به انسان کمک می‌کند تا مسائل و مشکلات را زودتر از دیگران کشف کند و موضوعات بهتری را انتخاب کند.
  2. مواجهه با مشکلات: مشکل بارزترین نمود یک مسئله است. معمولا کسانی می‌توانند در تحقیقات علمی خود، گره‌های بزرگ را بگشایند و تحقیقاتی کاربردی ارائه دهند که از صحنه‌ی مشکلات و نیازهای واقعی جامعه دور نباشند. البته هر کسی هنر تبدیل مشکل به مسئله را ندارد. تنها کسانی موفق‌اند که پس از برخورد با مشکل، آن را تحلیل و تبیین کنند و به آن به عنوان یک مسئله‌ی علمی بنگرند.
  3. تجارب شخصی: تعامل و ارتباط انسان با محیط خارج و تمرین و ممارست او در یک زمینه یا رشته‌ی علمی موجب می‌شود تا به مسائل زیادی آگاهی یابد و بر اثر تجربه، به موضوعات و مسائل بهتری توجه کند. داشتن تجربیات تحقیقاتی نیز در این زمینه بسیار مفید است.
  4. بهره‌گیری از منابع مکتوب و شفاهی: محقق با دیدن منابع و افزودن ابتکار و نو‌آوری‌های خود می‌تواند موضوعات خوبی را برگزیند. علاوه بر این‌ها منابعی مثل سخنرانی‌ها، میزگردها، گفت و شنود با اساتید، جلسات آموزشی و برنامه‌های رادیویی و تلویزیونی و... نیز می‌تواند کمک کند.
  5. مراجعه به متقاضیان تحقیق:همیشه مراکز و نهادهایی وجود دارند که به خاطر مشکلات و نیازهای خود، مجبور به انجام تحقیقات گسترده‌اند. طبیعی است همکاری علمی با آنها  یا مراجعه به اولویت‌های تحقیقاتی ایشان می‌تواند موضوعات تحقیقاتی مهم و کاربردی زیادی را در اختیار قرار دهد. متقاضیانی مثل:دولت ها، دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی، موسسات و صنایع خصوصی، موسسات تحقیقاتی و... 

    نظرات  (۰)

    هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
    <b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
    تجدید کد امنیتی

    هدایت به بالای صفحه